KOPDAR bareng kang heroe pedrosa

Malem minggu malem yang panjang,(dowo koyo rel sepor),,,, :mrgreen: ,,,
ngumpol bareng kang Heroe pedrosa dan kawan2 liyane,,,,akeh wegyah le nyebut satu satu,,
biasa,,kalo dah ngumpul gak jauh pembicaraanya dari masalah otomotip khususe sepeda motor,,,,

penampilan lek heroe malam ini sangat ganteng banget,,nagnggo koco moto koyo afgan,,,,(gadungan),,
padahal aku dewe gak tau maslah motor,,,semenjak gabung di koboys wae juk seneng ngomongin motor,,,
mang gk ada rugin gabung di KOBOY’s,,,nambah sedulur nambah pengertian masalah otomotip khususe sepeda motor,,,,

jian ketok seriou,,,,,eh serius,,,,,,,,
senajan gak ada camilannya,,,,cukup air putih,,,
sambil ngobrolin masalah motor,belajar ngeblog ama lek heroe,,,,,(asli aku hurung iso tenan ngeblog),,,,,

ngomongin sepeda motor memang gak ada habisnya,,(malah mung ndomblong ngrungokne lek heroe dkk ngobrolin masalah motor,,,,
kapan meneh iso ngobrol masalah motor,nek gak pas libur kerjo dan pas mbukak group KOBOY’s(pesbuk),,,,,,

sekian dulu artikel kali ini,,,rep ditinggal nonton chrisjon,,,,

menerima kritik dan saran,,mergo masih amatiran,,,,
salam,mazpoetu,,,,,,,

Iklan
Categories: Uncategorized | 13 Komentar

Navigasi pos

13 thoughts on “KOPDAR bareng kang heroe pedrosa

  1. ho oh,aq yo ndomblong nek ngomong motor

  2. weh… juragan loax jebule wis nganggo kacamata toh.. ?? :mrgreen:

  3. redbike92

    wah fotoe sampeyan seng mana
    salam kenal yo

  4. MazPed

    pertamax

  5. mas wahyu: ah,,ngapusi,,,,

  6. bledug balap

    boleh gabung koboys ga…??

  7. aku yo sitik2 reti kok.xixixixi

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Buat situs web atau blog gratis di WordPress.com.

%d blogger menyukai ini: